Нові надходження до Державного архіву Волинської області - Гика, В. (Архіви України, 2009)
В інформації йдеться про започаткування нового фонду в Державному архіві Волинської області, в складі якого зберігатимуться безцінні документи архівної україніки, передані до архіву відомим ученим – проф. Ю. І. Мкаром.