Кадрове забезпечення представництва інтересів держави при розпорядженні державними корпоративними правами в акціонерних товариствах - Куркін, А.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто важливі аспекти розбудови цілісної системи корпоративного управління. Пропонуються теоретичні положення та науково-методичні рекомендації щодо кадрового забезпечення управління державними корпоративними правами в акціонерних товариствах у постприватизаційний період. ----------