Наслідки німецької окупації для сільського господарства військової зони України (за документами державних архівів України) - Власенко, С. (Архіви України, 2009)
У статті розкриваються наслідки господарювання фашистів в окупованих областях україни, які протягом 1941–1943 рр. перебували під управлінням вермахту. На основі документальних матеріаліпідраховано збитки аграрного сектора економіки військової зони україни внаслідок двох років нацистської окупації.