Доля племінниці Степана Бандери (Огляд архівно-слідчої справи Л. Возняк-Лемик) - Кентій, А. (Архіви України, 2009)
У повідомленні подається характеристика складу і змісту документів архівно-слідчої справи на племінницю С. Бандери, члена ОУН любов Євгенівну Возняк-Лемик, яка зберігається у ЦДАГО України, розкриваються основні епізоди її діяльності в лавах визвольно-революційного руху, показується мужня поведінка на допитах в МДБ.