Універсал Директорії Української Народної Республіки про злуку з Західно-Українською Народною Республікою - Папакіна, Т. (Архіви України, 2009)
Публікується документ: Акт про злуку – проведення державного об’єднання Української Народної Республіки з Західно-Українською Народною Республікою. Подається короткий опис подій та характеристика унікальності історичного документа.