Роль финансовой системы в обеспечении экономического роста - Матюшин, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Досліджено взаємозв’язок між фінансовою системою та економічним зростанням, механізми, через які вона впливає на економічний розвиток. ----------