Жукля в об’єктиві архівів - Ткаченко, В. (Архіви України, 2009)
Рецензія на книгу Устименко Василь. Жукля: з історії села на Чернігівщині / В. Устименко. – К.: Етнос, 2009. – 608 с.: іл. Запропоновані матеріали є спробою передати здійснене автором дослідження великого обсягу архівних документів за 400 років: від зародження до сьогодення одного села на Чернігівщині.