Термінологічний глосарій Міжнародної федерації кіноархівів: проблеми впровадження в Україні - Прокопенко, Л.; Зозуля, С. (Архіви України, 2009)
Стаття присвячена характеристиці четвертого видання термінологічного глосарія міжнародної федерації кіноархівів, який вміщує терміни, спільні для архівної науки та кінематографії. автори наголошують на потребі підготовки україномовної версії видання; аналізують досвід українських фахівців у цій галузі.