Міжнародна наукова конференція "Архівознавство як наука" - Федосов, В. (Архіви України, 2009)
Проаналізовано внесок істориків і архівістів України в розвиток архівної науки. Вказуються основні розділи архівознавства як науки, що вимагають подальших досліджень.