“Отечественные архивы”: аналітичний огляд (2006–2009 рр.) - Артамонова, С.С. (Архіви України, 2010)
Проаналізовано тематику публікацій з питань архівної справи та документознавства у російському журналі “Отечественные архивы” за 2006–2009 рр.