Міжнародна конференція “Друга світова війна та відтворення історичної пам’яті в сучасній Україні” - Сосніна, К.В. (Архіви України, 2009)
В інформації висвітлено роботу міжнародної конференції “Друга світова війна та відтворення історичної пам’яті в сучасній Україні”.