Нове видання з питань правової охорони культурних надбань - Коренюк, Ю.О. (Архіви України, 2009)
Розглянуто новий збірник (Пам’яткознавство : правова охорона культурних надбань : зб. документів / упоряд.: Л. В. Прибєга, М. М. Яковина, С. В. Оляніна, О. М. Міщенко. – К.: Інститут культурології, Академія мистецтв України, 2009. – 416 с.), який є найбільш повним виданням документів чинного законодавства України, що регулює пам’яткоохоронну діяльність.