Вручення премії Національної спілки краєзнавців України імені Дмитра Яворницького - Клепак, Г.О. (Архіви України, 2009)
Висвітлено урочистості з нагоди вручення премії національної спілки краєзнавців України імені Дмитра Яворницького.