Справа "Про службу Симона Васильовича Петлюри" у фондах Державного архіву міста Києва - Серга, Ж.І. (Архіви України, 2009)
Публікуються документи справи “Про службу Симона Васильовича Петлюри”, яка зберігається у фондах держархіву м. Києва зі збереженням стилістики та орфографії оригіналу.