Народне міністерство земельних справ УНР (за документами Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України) - Петрук, О.П. (Архіви України, 2009)
Проаналізовано комплекс документів фонду народного міністерства земельних справ УНР періоду директорії, який зберігається в ЦДАВО України. Висвітлюється історія надходження документів фонду до ЦДАВО України, діяльність та структура міністерства, земельна політика Директорії.