Спогади Ю.Л.Булаховської про С.І.Маслова як джерело дослідження наукової біографії вченого - Ємчук, О.І. (Архіви України, 2009)
Подано мемуари видатного філолога-славіста Ю. Л. Булаховської про С. І. Маслова (1880–1957), з яким дружив та співпрацював її батько, – академік л. А. Булаховський; доповідь Ю. Л. Булаховської на ХVІІІ міжнародній науковій конференції "Мова і культура" ім. проф. Сергія Бураго про С. І. Маслова та М. К. Гудзія як представників Київської історико-філологічної школи доповнена її усними спогадами.