Міжнародна конференція Круглого столу архівів (CITRA) "Архівіст ХХІ століття: нові стратегії освіти та навчання" - Прилепішева, Ю.А. (Архіви України, 2010)
16–21 листопада 2009 року в м. Сан-Джуліан (Мальта) відбулася чергова Міжнародна конференція Круглого столу архівів (CITRA) “Архівіст ХХІ століття: нові стратегії освіти та навчання”.