Налоговая система – для будующих финансистов - Вишневский, В.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Рецензія на підручник: Ю.Б., Крисоватий А.І., Десятнюк О.М. Податкова система. – К.: АТІКА, 2006. – 920 с.