До історії публічного нотаріату у Львові XVI ст.: процедура призначення та присяги - Петришак, Б.І. (Архіви України, 2010)
Публічний нотаріат становив вагоме політичне та культурне явище на західноукраїнських землях XIV–XVI ст. Публікація документа призначення та присяги публічного нотарія містить цінну інформацію про коло осіб, які мали право номінувати нотаріїв, про основні права та обов’язки нотарія, сферу його повноважень та діяльності.