Відносини України та Франції у 1917–1920 рр. у документах ЦДАВО України - Мягкий, І.М. (Архіви України, 2010)
На основі широкого спектру архівних джерел розглянуто комплекс дипломатичних, економічних та культурних відносин між Францією й Україною в складний період 1917–1920 рр.