Микола Петровський : “Особисто, конфіденційно” - Острянко, А.М. (Архіви України, 2010)
Вміщено публікацію доповідної записки відомого українського історика М. Н. Петровського директору Ніжинського інституту народної освіти М. Г. Куїсу у грудні 1926 р.