Нове дослідження з історії російської культури Криму - Машкін, О.М. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Филимонов С. Б. Из прошлого русской культуры в Крыму. Поиски и находки историка-источниковеда. – Симферополь : Нижняя Ореанда, 2010. – 408 с.