Книга про афганське та чорнобильське випробування - Березін, С.Є. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Ніточко І. І. Афганістан. Чорнобиль: Випробування трагедією: Березівський район. – Одеса, 2009. – 192 с., іл.