Метричний запис про народження та хрещення Катерини Білокур (до 110-річчя від дня народження народної художниці України) - Бєлая, О.М. (Архіви України, 2010)
Вперше публікується метричний запис про народження народної художниці України К. В. Білокур (російською мовою – Белокур) 24 листопада 1900 р.