Науково-практичний семінар “Архівна україніка: пошук, реєстрація та комплектування архівів” - Косенко, О.В.; Бойко, В.Ф.; Андрієвська, Л.В. (Архіви України, 2010)
28 жовтня 2010 р. у Державному комітеті архівів України відбувся науково-практичний семінар “Архівна україніка: пошук, реєстрація та комплектування архівів”, організований Державним комітетом спільно з Центральним державним архівом зарубіжної україніки (ЦДАЗ У) і Українським науково-дослідним інститутом архівної справи та документознавства (УНДІА СД) на виконання Указу Президента України від 13.10.2006 № 875/2006 “Про національну концепцію співпраці із закордонними українцями, державної програми співпраці із закордонним українством та галузевої програми “Зарубіжна україніка”.