Документально-книжкова виставка до 145-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького - Смольський, І.Р. (Архіви України, 2010)
2 листопада 2010 р. у приміщенні Центрального державного історичного архіву України, м. Львів відкрилася виставка, присвячена 145-річчю від дня народження митрополита Андрея Шептицького.