Наукове дослідження революційних процесів у Західній Україні в 1918–1923 рр. - Корольов, Г.О. (Архіви України, 2010)
Рецензія на книгу: Kuchabsky V. Western Ukraine in Conflict with Poland and Bolshevism, 1918–1923 / Vasyl Kuchabsky ; Transl. from the German by Gus Fagan. – Edmonton; Toronto : Canadian Institute of Ukrainian Studies, 2009. – 361 p.