Покликання і пристрасть Віктора Страшка - Вовк, О.Б. (Архіви України, 2010)
Присвячено 70-річному ювілею одного з найстарших і найдосвідченіших співробітників ЦДІАК України, м. Київ Віктора Васильовича Страшка.