Форми і методи забезпечення антикорупційної політики України (на прикладі діяльності Державного комітету архівів України) - Овчар, І.В. (Архіви України, 2010)
У статті розкрито зміст роботи Державного комітету архівів України щодо запобігання і протидії корупції та застосування правових положень антикорупційного законодавства.