Державному архіву Кіровоградської області – 85 років - Трибуцька, О.А. (Архіви України, 2010)
Аналізується історія створення та функціонування Державного архіву Кіровоградської області. Висвітлено найважливіші події із життя установи, наведено відомості про склад та зміст документальної бази архіву.