Зимовий бал Тетяни Клименко - Мельник, Г.О. (Архіви України, 2010)
Висвітлено трудовий шлях директора Державного архіву Черкаської області Тетяни Анатоліївни Клименко, яка понад двадцять років працює в архіві.