Нова епоха – нові архіви? CITRA-2010: післямова - Маковська, Н.В. (Архіви України, 2010)
Висвітлено роботу 42-ї Міжнародної конференції Круглого столу архівів CITRA, участь у ній української делегації. Акцентовано увагу на актуальних питаннях, пов’язаних із новими реаліями “цифрової епохи”.