До проблеми формування Державного реєстру унікальних документів Національного архівного фонду - Кисельова, Л.А. (Архіви України, 2011)
Висвітлено результати роботи держкомархіву та державних архівів України з виявлення унікальних документів національного архівного фонду та включення їх до розділу “Унікальні документи національного архівного фонду” державного реєстру національного культурного надбання.