Джерельна база історії Української революції 1917–1921 років: архівний сегмент - Пиріг, Р.Я. (Архіви України, 2011)
Публікація містить загальну повидову класифікаційну характеристику джерел з історії українського національно-визвольного руху, а також розкриває інформаційний потенціал фондів архівосховищ України з цієї важливої і складної теми.