Поповнення Національного архівного фонду документами архівної україніки (2010–2011 рр.) - Берковський, В.Г. (Архіви України, 2011)
Подано підсумки роботи центральних державних архівів України з поповнення національного архівного фонду документами архівної україніки за період з 1 січня 2010 р. до 1 квітня 2011 р., визначено головні вектори співпраці із зарубіжним українством у напрямку пошуку, реєстрації та повернення документів архівної україніки.