З історії Товариства американських архівістів - Волкотруб, О.Н. (Архіви України, 2011)
Висвітлено історичні передумови створення Товариства американських архівістів та започаткування його друкованого органу – часопису “American Archivist” (“Американський архівіст”). Подано огляд першого числа часопису (1938 р.).