Методологічні засади використання кон'юктурних обстежень для аналізу стану корпоративного управління на промислових підприємствах - Пугачова, М.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Запропоновано використовувати кон’юнктурні обстеження підприємств як додатковий інформаційний базис для оцінки стану корпоративного управління (КУ) у промисловості. Розглянуто систему показників, за якими аналізується структура власності, якість КУ, джерела фінансування інвестицій, можливості залучення зовнішніх інвесторів. ----------