Важливе джерело для вивчення життя і діяльності Андрея Шептицького - Козаренко, О.В. (Архіви України, 2011)
Рецензія на книгу: Шептицький Андрей. Пастирські послання / упоряд.: Оксана Гайова, Роман Тереховський ; редкол.: Михаїл Гринчишин, Богдан Дзюрах, Гліб Лончина, Рафаїл Турконяк, Михайло Перун [та ін.]. – Львів : Артос, 2007. – Т. 1 : 1899–1914 рр. – L, 1014 с.; Т. 2 : 1918–1939 рр. – 2007. – ХІІ, 1248 с.; Т. 3 : 1939–1944 рр. – 2010. – ХХХІІ, 828 с.