Амплітудна модуляція багатьох складових - Горбатий, І.В. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2009)
Розглянуто новий різновид модуляції, що може використовуватись в телекомунікаційних системах передавання даних. Показано його особливості порівняно різновидами фазової маніпуляції.