Матеріалознавство металів, кераміки і композитів: класичне надбання і сучасні тенденції - Шабалін, І. (Вісник НАН України, 2009)
Рецензія на видання: Неорганическое материаловедение. Энциклопедическое издание в 2-х томах (3-х книгах) / Под ред. Г.Г. Гнесина и В.В. Скорохода. – К.: «Наукова думка», 2008. — 2900 с.