70-річчя академіка НАН України М.Ф. Харченка (Вісник НАН України, 2009)
21 жовтня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі магнетизму й оптики магнітовпорядкованих систем академікові НАН України Миколі Федоровичу Харченку.