Застосування мікробнх препаратів при консервуванні різних видів кормів - Дерев’янко, С.В.; Сорока, В.І.; Дяченко, Г.М.; Божок, Л.В. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Представлено огляд літератури стосовно ефективності застосування консервантів різної природи у технологіях зберігання різних видів кормів. Окреслено основні переваги та недоліки консервантів, перспективи їх використання.