Загальний перелік сіл/сільрад та колгоспів Української СРР, занесених на “чорну дошку” в 1932–1933 роках (Архіви України, 2008)
Перелік підготовлено Георгієм Папакіним та Оленою Лісняк за відомостями, наданими обласними державними адміністраціями України.