Визначення таксономічного положення штамів тешо-, ентеровірусів свиней, виділених на території України - Дерев’янко, С.В.; Сорока, В.І.; Бокун, А.О.; Бова, Т.О. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
В роботі наведено результати визначення таксономічного положення 23 штамів ентеровірусів свиней, виділених на території України, у відповідності з Міжнародною класифікацією.