Політична реформа в сучасній Україні: спроба раціональної реконструкції - Токовенко, О.С. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
Здійснюється раціональна реконструкція змісту реформування політичної системи України та подальших перспектив цього процесу в контексті теоретичних здобутків сучасної методології науки.