Проблемы защиты национального производства в условиях глобализации - Ткаченко, В.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Наведено обґрунтування необхідності захисту національного виробництва в Україні, визначено цілі цього захисту й описано механізм промислової політики, за допомогою якого такий захист може і має здійснюватися. ----------