Структура політичних комунікацій сучасної України - Ковалевський, В.О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті розглядаються типи і можливості наявних політичних комунікацій в Україні, серед яких найважливішу роль сьогодні відіграють засоби масової інформації та комунікації. Аналізуються та узагальнюються кількісні показники основних типів і форм масових комунікацій, що дозволяє робити висновки щодо проблем і перспектив їхньої динаміки.