Розвиток політичної іміджелогії на теренах сучасної України - Акайомова, А.В. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
У статті розглядаються аспекти політичної іміджелогії, відношення політичних діячів до становлення свого іміджу. Аналізується процес формування політичного іміджу, його характер і особливості (йдеться про особу конкретного політика, його людські індивідуальні якості, рівень моралі, громадянської свідомості, відповідальності за свої вчинки).