Політичний мобінг в Україні доби постмайдану - Ханстантинов, В.О. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2009)
Проаналізовані особливості сучасної політичної боротьби в Україні. Описується феномен мобінгу. Висвітлюються причини, ознаки, прийоми і способи його застосування в політичному протистоянні.