Метологические подходы к статистическому измерению ненаблюдаемой экономики региона - Колесник, В.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Запропоновано методологічні підходи до статистичної оцінки економіки, яка безпосередньо не спостерігається по регіону й видах економічної діяльності. На підставі розроблених методологічних підходів і з урахуванням численних регіональних особливостей здійснено розрахунки обсягу неспостережуваної економіки в Автономній Республіці Крим за видами економічної діяльності. ----------